Політика конфіденційності

Я (надалі – «Я» та/або «Користувач») погоджуюсь з умовами цієї Угоди користувача і, використовуючи сайт: flagmadecor.com (надалі – «Сайт»), при замовленні, листуванні, телефонній розмові, залишенні відгуків тощо, надаю згоду на обробку і захист своїх персональних даних, як Користувача, в обсязі, порядку, відповідно до мети обробки згідно з Положенням про обробку персональних даних.

Персональні дані

Я також погоджуюсь з тим, що flagmadecor.co має право надавати доступ та передавати мої персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, не змінюючи при цьому мети їх обробки, визначеної в Положенні та цій Угоді. В тому числі, на перевірку зазначеної Мною інформації та не заперечую про передачу для можливого необхідного з’ясування даної інформації третім особам, під якими розумію: фінансові установи, колекторські компанії, оператори мобільного та поштового зв’язку, інші фізичні та/або юридичні особи.

Яку інформацію ми збираємо

На сайті, в разі, коли ви робите замовлення, берете участь в акції, дослідженнях або іншим чином взаємодієте з нами, ми збираємо як особисту інформацію, так і загальні дані.

Особиста інформація стосується окремого користувача та обробляється в порядку, межах, з метою, визначених в Положенні. Ми не вимагаємо реєстрації або надання такої інформації для перегляду нашого сайту та отримання доступу до його змісту.

Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь у акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, ви повинні уважно ознайомитися з вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 Законі України «Про захист персональних даних» та Положенні, уважно ознайомитися з даною Угодою користувача та Положенням, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Угоди користувача та Положення про обробку і захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію (персональні дані).

Чому ми обробляємо персональні дані

Термін «персональні дані» використовується в значенні, визначеному в Законі України «Про захист персональних даних» та становить сукупність відомостей про користуваня, які визначаються в Положенні.

Ми можемо обробляти ваші персональні дані для цілей та з метою, визначених в Положенні. При цьому одночасно можуть застосовуватися одна або кілька цілей.

Як збираємо інформацію

Мета, цілі обробки персональних даних, а також інші умови щодо обробки персональних даних визначаються в Положенні.

Особиста інформація, як ми зазначили вище, надходить безпосередньо від вас, та з вашого відома. Так, коли ви реєструєтеся на сайті, ми отримуємо надану вами інформацію. Коли ви реєструєтеся в промо-акції, ми збираємо інформацію, необхідну для вашої участі, аби виконати наші зобов’язання перед вами. Коли ви здійснюєте замовлення товару, ми збираємо вказану вами інформацію, щоб мати змогу оформити замовлення та доставити його вам. Коли ви надсилаєте нам електронного листа, ми зберігаємо вказану вами адресу електронної пошти, щоб мати змогу відповісти, тощо.

Також ми постійно збираємо загальну інформацію, коли ви заходите на наш сайт. Процес збору таких даних відбувається з допомогою технологій cookies, як пояснюється нижче.

Cookies

Як і багато інших компаній, ми використовуємо технологію cookies. Cookies — це уривки інформації, які сайт передає на жорсткий диск споживача (Користувача) для зберігання інформації. Ця технологія розширює ваші можливості використання інтернету, зберігаючи ваші пріоритети під час перегляду певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати вашу систему або зчитувати інформацію з вашого жорсткого диска.

Під час перегляду нашого сайту ми можемо розмістити cookies на вашому комп’ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів. Вони видаляються, коли ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на вашому комп’ютері вашим браузером. Під час реєстрації цей тип cookies повідомляє: вперше ви до нас завітали чи заходили на наш сайт раніше. Cookie не містять Персональних даних і можуть бути заблоковані вами у будь-який момент. Сookies не отримують особистої інформації про вас та не надають нам вашої контактної інформації, а також не отримують жодної інформації з вашого комп’ютера. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення Угоди користувача відвідувачами або пристроями. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження.